Известие

Collapse
No announcement yet.

Свистене от предно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета при мен се оказа от предна дясна врата, сега можете ли да ми кажете ще мога ли сам да я регулирам или да се обърна към някой специализиран живея в Бургас!

Comment

А такаааааа,видя ли са,аз като говоря не приказвам...............
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        и като говорим за паразитни шумове

като намалям с предавките - примерно включвам от трета на втора и се чува нещо като скрибуцане тихо (като метал в метал скърцане) някъде посредата отпред/отдолу - чува се рядко и то само при този случай - от трета на втора и от четвърта на трета - когато намалям, ако натисна педала за газта изчезва
        Ако щеш вярвай имам същия проблем след смяна на съединител. Ама едно към едно с това ,което обясняваш.
        Колкото до свистенето на колегата , с оглед на това ,че при доста хора го има, може да е една от малките детски болести, на които италианците са подвластни,като например ако натиснеш "старт" бутона по погрешка вместо този на аудиото и колата угасва в движение.
        Та може просто при 200км/ч да си се чува вятъра,пък дори от вратата
        Last edited by andro88; d.m.y г., 17:52.
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
          Ако щеш вярвай имам същия проблем след смяна на съединител. Ама едно към едно с това ,което обясняваш.
          Колкото до свистенето на колегата , с оглед на това ,че при доста хора го има, може да е една от малките детски болести, на които италианците са подвластни,като например ако натиснеш "старт" бутона по погрешка вместо този на аудиото и колата угасва в движение.
          Та може просто при 200км/ч да си се чува вятъра,пък дори от вратата
          159 в движение е много трудно да я загасиш с натискане на бутона,недей да говориш като незнаеш,аз съм пробвал много пъти-не става..........................

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Mury не нападай колегата!!! Само, ще ти кажа, че аз пробвах и стана от първия път! Както натиснах копчето и така угасна и свидетел има!
            EX 156 1.6 TS

Comment

На моята не става дори и с 5 км да караш докато не спреш не загасва!Подкрепям колегата!

Comment

http://vbox7.com/play:dd3941fe
                Истина е ,че не съм пробвал , но това видях. Виж 21:40 мин.
                Не мисли ,че критикувам модела, напротив, това вероятно е следващата ми
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

на тези решили да си изгасат колат в движение ако не става от пърбия път натиснете копчето 2 или 3 пъти и ще стане!
                  EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                    на тези решили да си изгасат колат в движение ако не става от пърбия път натиснете копчето 2 или 3 пъти и ще стане!
                    А това вече е друго,значи неможе да объркаш копчето за палене с това на касетофона или навигацията..............трябва да си пълен идиот

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      А това вече е друго,значи неможе да объркаш копчето за палене с това на касетофона или навигацията..............трябва да си пълен идиот
                      Клипа

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                        Клипа
                        Тва е измама,от първия път не става,чак 3-4 пъти и може да стане...................

Comment

Споделям тук по темата със чистачките,защото темата е за предно стъкло.Потвърждавам че проблема със чистачките се решава,като се сменят перата със такива от WV КАДИ,принципно ще станат всякакви като се изрязват и така,но тези от WV наистина са перфектни,след 2 год наказание със Бош и Шампион,най на края имам перфектни чистачки.Цената оригинални пера за кади е 27лв от автотрейд.

Въпрос:споделете от къде се регулират тези загубени пръскалки за течност за чистачки,че се изнервих тотално,не мога да открия винт никъде.
                          Благодаря предварително..
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            Споделям тук по темата със чистачките,защото темата е за предно стъкло.Потвърждавам че проблема със чистачките се решава,като се сменят перата със такива от WV КАДИ,принципно ще станат всякакви като се изрязват и така,но тези от WV наистина са перфектни,след 2 год наказание със Бош и Шампион,най на края имам перфектни чистачки.Цената оригинални пера за кади е 27лв от автотрейд.

Въпрос:споделете от къде се регулират тези загубени пръскалки за течност за чистачки,че се изнервих тотално,не мога да открия винт никъде.
                            Благодаря предварително..
                            Отстрани е винта....................

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Отстрани е винта....................
                              Евентуално да има някаква капачка този винт,защото не го виждам,вчера го оглеждах със прожектор 1 час,реших да почна да разглобявам наред от маркуча нататък,но се отказах.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                                Колега, можеш ли да кажеш, за кои моделни години на VW Kaddy става въпрос?

Благодаря ти предварително!
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X